Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Αρησ-Ολυμπιακοσ - M423lkivpdzpum - Στο 14' είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ με δύο γκολ του χασάν, που έβαλε μπροστά τον ολυμπιακό από το 1' και τον άρη να ισοφαρίζει άμεσα με αυτογκόλ.

Αρησ-Ολυμπιακοσ - M423lkivpdzpum - Στο 14' είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ με δύο γκολ του χασάν, που έβαλε μπροστά τον ολυμπιακό από το 1' και τον άρη να ισοφαρίζει άμεσα με αυτογκόλ.. Άρης ολυμπιακός (επεισόδια) 14/12/03 καλαμαριά. Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Ο ολυμπιακός έδωσε τέλος στο σεφ στο αρνητικό ευρωπαϊκό σερί του. Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. Σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, το πλέον αμφίρροπο.

Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Ενώ το 87ο λεπτό της αναμέτρησης του κυπέλλου ανάμεσα σε άρη και ολυμπιακό κυλούσε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν ο κουέστα του της έδωσε. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του άρη ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο κλεάνθης βικελίδης. 4 μαρ 2021 ελλάδα βολοσ nfc vs αεκ (18:00) αρησ vs ολυμπιακοσ (20:00)ιταλίαπαρμα vs ιντερ (21:45). Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις.

Nxz6ye0tmrst1m
Nxz6ye0tmrst1m from onsports.bbend.net
Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει το πρώτο ματς και αποκλείστηκαν, ήταν στη θεσσαλονίκη! Στο 14' είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ με δύο γκολ του χασάν, που έβαλε μπροστά τον ολυμπιακό από το 1' και τον άρη να ισοφαρίζει άμεσα με αυτογκόλ. Ενώ το 87ο λεπτό της αναμέτρησης του κυπέλλου ανάμεσα σε άρη και ολυμπιακό κυλούσε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν ο κουέστα του της έδωσε. [banner text::ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του άρη ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο κλεάνθης βικελίδης. Ο άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου , καθώς το τραγικό λάθος του χούλιαν κουέστα, αλλά και η εξυπνάδα του ανδρέα μπουχαλάκη , είχαν ως αποτέλεσμα ο.

Άρης ολυμπιακός (επεισόδια) 14/12/03 καλαμαριά.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του άρη ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο κλεάνθης βικελίδης. 4 μαρ 2021 ελλάδα βολοσ nfc vs αεκ (18:00) αρησ vs ολυμπιακοσ (20:00)ιταλίαπαρμα vs ιντερ (21:45). Τα αποτελεσματα τησ κανονικησ διαρκειασ. Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Ο άρης βρέθηκε τρία λεπτά μακριά από την πρώτη του νίκη απέναντι στον ολυμπιακό μετά από 20 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, έκλεψε την μπάλα και έδωσε την πρόκριση. Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. Πέναλτι, on field review και γκολ (video). Ο φινλανδός πήρε πάνω του το πέναλτι όπου ο άρης άνοιξε το σκορ στο κλεάνθης βικελίδης και έβαλε φωτιά στον προημιτελικό με. [banner text::ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει το πρώτο ματς και αποκλείστηκαν, ήταν στη θεσσαλονίκη!

Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. Ο φινλανδός πήρε πάνω του το πέναλτι όπου ο άρης άνοιξε το σκορ στο κλεάνθης βικελίδης και έβαλε φωτιά στον προημιτελικό με. 4 μαρ 2021 ελλάδα βολοσ nfc vs αεκ (18:00) αρησ vs ολυμπιακοσ (20:00)ιταλίαπαρμα vs ιντερ (21:45).

Arhs Olympiakos 0 1 Highlights Video
Arhs Olympiakos 0 1 Highlights Video from redgoal.gr
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του άρη ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο κλεάνθης βικελίδης. Ο μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, έκλεψε την μπάλα και έδωσε την πρόκριση. Ενώ το 87ο λεπτό της αναμέτρησης του κυπέλλου ανάμεσα σε άρη και ολυμπιακό κυλούσε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν ο κουέστα του της έδωσε. Άρης ολυμπιακός (επεισόδια) 14/12/03 καλαμαριά. Πέναλτι, on field review και γκολ (video).

Άρης ολυμπιακός (επεισόδια) 14/12/03 καλαμαριά.

Ο φινλανδός πήρε πάνω του το πέναλτι όπου ο άρης άνοιξε το σκορ στο κλεάνθης βικελίδης και έβαλε φωτιά στον προημιτελικό με. Ο μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, έκλεψε την μπάλα και έδωσε την πρόκριση. Ενώ το 87ο λεπτό της αναμέτρησης του κυπέλλου ανάμεσα σε άρη και ολυμπιακό κυλούσε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν ο κουέστα του της έδωσε. Ο πολυμήχανος μπουχαλάκης με το γκολ της 10ετίας έδωσε την πρόκριση στους ερυθρόλευκους. 4 μαρ 2021 ελλάδα βολοσ nfc vs αεκ (18:00) αρησ vs ολυμπιακοσ (20:00)ιταλίαπαρμα vs ιντερ (21:45). Τα αποτελεσματα τησ κανονικησ διαρκειασ. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του άρη ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ολυμπιακό στο κλεάνθης βικελίδης. Ο άρης βρέθηκε τρία λεπτά μακριά από την πρώτη του νίκη απέναντι στον ολυμπιακό μετά από 20 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Έχει κατακτήσει επίσημα τρία πρωταθλήματα (1928, 1932, 1946) και ένα κύπελλο ελλάδας το 1970. Σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον, το πλέον αμφίρροπο. Ο άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου , καθώς το τραγικό λάθος του χούλιαν κουέστα, αλλά και η εξυπνάδα του ανδρέα μπουχαλάκη , είχαν ως αποτέλεσμα ο. Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει το πρώτο ματς και αποκλείστηκαν, ήταν στη θεσσαλονίκη!

Ο άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου , καθώς το τραγικό λάθος του χούλιαν κουέστα, αλλά και η εξυπνάδα του ανδρέα μπουχαλάκη , είχαν ως αποτέλεσμα ο. 4 μαρ 2021 ελλάδα βολοσ nfc vs αεκ (18:00) αρησ vs ολυμπιακοσ (20:00)ιταλίαπαρμα vs ιντερ (21:45). Πέναλτι, on field review και γκολ (video). Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει το πρώτο ματς και αποκλείστηκαν, ήταν στη θεσσαλονίκη!

0nhikbroboyhfm
0nhikbroboyhfm from www.sportime.gr
Ο πολυμήχανος μπουχαλάκης με το γκολ της 10ετίας έδωσε την πρόκριση στους ερυθρόλευκους. Τα αποτελεσματα τησ κανονικησ διαρκειασ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, έκλεψε την μπάλα και έδωσε την πρόκριση. Ενώ το 87ο λεπτό της αναμέτρησης του κυπέλλου ανάμεσα σε άρη και ολυμπιακό κυλούσε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν ο κουέστα του της έδωσε. Άρης ολυμπιακός (επεισόδια) 14/12/03 καλαμαριά. Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει το πρώτο ματς και αποκλείστηκαν, ήταν στη θεσσαλονίκη!

Ο πολυμήχανος μπουχαλάκης με το γκολ της 10ετίας έδωσε την πρόκριση στους ερυθρόλευκους.

Άρης ολυμπιακός (επεισόδια) 14/12/03 καλαμαριά. Η παε αρησ , είναι ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σωματείο με έδρα τη θεσσαλονικη. Ως ερασιτέχνης διατηρούσε για χρόνια πληθώρα αθλημάτων με λαμπρή πορεία και ασύγκριτες. Ο μπουχαλάκης κρύφτηκε στο δοκάρι, έκλεψε την μπάλα και έδωσε την πρόκριση. [banner text::ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τα αποτελεσματα τησ κανονικησ διαρκειασ. Ο πολυμήχανος μπουχαλάκης με το γκολ της 10ετίας έδωσε την πρόκριση στους ερυθρόλευκους. Ο άρης βρέθηκε τρία λεπτά μακριά από την πρώτη του νίκη απέναντι στον ολυμπιακό μετά από 20 σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτές είναι οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις. Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει το πρώτο ματς και αποκλείστηκαν, ήταν στη θεσσαλονίκη! 4 μαρ 2021 ελλάδα βολοσ nfc vs αεκ (18:00) αρησ vs ολυμπιακοσ (20:00)ιταλίαπαρμα vs ιντερ (21:45). Ο άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου , καθώς το τραγικό λάθος του χούλιαν κουέστα, αλλά και η εξυπνάδα του ανδρέα μπουχαλάκη , είχαν ως αποτέλεσμα ο.

Post a Comment for "Αρησ-Ολυμπιακοσ - M423lkivpdzpum - Στο 14' είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ με δύο γκολ του χασάν, που έβαλε μπροστά τον ολυμπιακό από το 1' και τον άρη να ισοφαρίζει άμεσα με αυτογκόλ."